Online marketing

We brengen je digitaal verder.

Makkelijk is het niet om in het woud van het web datgene te vinden wat jij nodig hebt. Gelukkig werken bij Wux goed ingevoerde specialisten in online marketing die samen met jou in je bedrijf, je doelgroep en je producten of diensten duiken om je elke dag digitaal verder te brengen.

Daarom kies je voor Wux.

Minder marketing-blabla, meer resultaat. Dat is de aanpak van Wux en iedereen die met ons heeft gewerkt kan dat beamen. We vermoeien je niet met vaktermen, maar steken in plaats daarvan de handen uit de mouwen. Met een flinke dosis lef, creativiteit en een slimme aanpak.

Als je ons inschakelt voor je online marketing, nemen we je mee van onderzoek via strategie naar uitvoering om het beste resultaat voor jouw business te boeken. Dat doen we persoonlijk en met aandacht voor alles wat voor jou en je bedrijf belangrijk is. Dat lijkt heel misschien gewoon en dat zou wat ons betreft ook heel gewoon moeten zijn (maar lees gerust onze reviews erop na).

Zo gaan we te werk.

Bij Wux houden we ervan om direct in contact te zijn met gedreven bedrijfseigenaren die we kunnen helpen met hun website of -shop, apps en online marketing. Hun succes is ons succes. Daarom houden we van korte lijnen, snelle service en websites zoals we die ook voor onszelf zouden maken. Zo pakken we online marketing voor je aan.

1

Onderzoek naar jouw producten, diensten en markt.

2

Samen met jou komen we met een slim strategisch plan.

3

Je krijgt maximaal resultaat in de uitvoering en we passen aan waar nodig.

Meer weten over hoe we jou kunnen helpen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Deze klanten hebben we al met online marketing geholpen.

Boekskes

Maximale merkbeleving met passende huisstijl en website

(Voor)lezen is belangrijk voor de creativiteit en ontwikkeling van kinderen. Vandaar dat Boekskes maandelijkse pakketten levert met kinderboeken helemaal afgestemd op het kind. Hoe leuk is het om je kind maandelijks met nieuwe kinderboeken te verrassen?

Niels SEO specialist

Samenwerken aan jouw online marketing?

Contentmarketing, zoekmachineoptimalisatie, online adverteren, linkbuilding, conversieoptimalisatie… Allemaal vormen van online marketing die je kunnen helpen meer resultaat met je website te behalen. Vanzelfsprekend vergt elk project een unieke aanpak, zeker dat van jou. Er is geen one size fits all en dat is ook het mooie van dit vak. Zullen we met jou sparren over hoe we jouw bedrijf elke dag succesvoller gaan maken?

Kennismakingsgesprek