Meer resultaat met jouw website?

Online marketing is een efficiënte manier om meer resultaat met je bedrijf te behalen. Dit kun je op verschillende manieren aanpakken. Zoals met SEO, SEA en content marketing. Vanuit onze ervaring hebben we al veel projecten een nieuw, hoger rendement weten te geven.

Offerte aanvragen

Hoe zorgt Wux voor meer resultaat?

Iedere aanpak is uniek. We kijken naar je bedrijf en product of dienst, we doen onderzoek naar concurrenten, bekijken mogelijkheden en overwegen innovatieve ideeën. Met die bevindingen en met onze ruimte ervaring maken we voor jou het beste plan van aanpak

Onze online-marketingspecialismen

Affiliate marketing

Met affiliate marketing kun je producten in jouw webshop of een leadformulier voor diensten laten promoten door andere websites in ruil voor een vergoeding per verkoop of aanmelding. Ideaal omdat het alleen geld kost als het ook resultaat oplevert.

Social media marketing

Meer volgers of meer likes op Instagram/Facebook? Social media gebruiken om leads te genereren? Social media is de marketing tool om een band met je doelgroep op te bouwen en te behouden. Maar dan moet, je het op de juiste manier aanpakken. Wij weten hoe.

Contentmarketing

Bij Wux zeggen we altijd: content is koning. Content, dat zijn teksten, foto’s en video’s. Allemaal informatie voor jouw klant. Als je op de juiste manier meer goede content aan jouw website toevoegt, krijg je allerlei extra manieren waarop potentiële klanten jou kunnen vinden in Google.

Conversie optimalisatie

Bij conversie-optimalisatie kijken we naar de pijnpunten van de klantreis. Wie bezoekt jouw site? Wie haakt af? Wie klikt juist door? Je wilt dat zo veel mogelijk bezoekers het door jouw gewenste ‘gedrag’ vertonen, met resultaat als gevolg. Dit optimaliseren we door drempels te verlagen en gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Meestal is dit de basis voor het verbeteren van je website omdat je hiermee meer opbrengst krijgt met dezelfde bezoekersstroom.

Waarom SEO bij Wux?

Waarom Wux?

Wij zorgen voor resultaat, dat is beloofd. De afgelopen jaren hebben wij een uitgebreid netwerk van specialisten opgebouwd waardoor we snel en gericht kunnen werken. We maken geen uren op als dat niet nodig is. Zo bespaar jij kosten en ga je groeien!

Meer over ons
Adviesgesprek

Vraag een Adviesgesprek aan

Wux zet online marketing efficiënt in om meer resultaat voor jouw bedrijf te behalen. Op zoek naar een doordachte oplossing voor jouw online marketingvraagstuk? Vraag een adviesgesprek aan.