Websites

Het fundament onder je bedrijf.

De website is spil van je online bedrijf. Eigenlijk van elk bedrijf. Die basis waar je zelf maximale invloed op hebt, waar klanten steeds weer terugkomen, waar je verder op kunt bouwen. Het spreekt voor zich dat die basis solide moet zijn.  

Yannick Projectmanager

“Wij ademen websites”

Wij van Wux ademen het web en gaan we je helpen die prachtige en feilloos werkende website op poten te zetten. Die prachtige én effectieve website waarmee je al je zakelijke doelen gaat behalen.

De basis waar je op kunt bouwen.

Als iets optimaal ingericht moet zijn voor je klanten, is het wel jouw website. Of het nu gaat om een site die omzet moet behalen of een site die bouwt aan je merk. De specialisten van Wux gaan je helpen die prachtige en effectieve website op te zetten, waarmee je het fundament ligt voor alle successen van jouw bedrijf, nu en in de toekomst.

Samenwerken aan jouw project?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Kennismakingsgesprek
1

We luisteren naar jouw specifieke uitdagingen.

2

We komen met een eerlijk advies en een heldere aanpak.

3

Samen werken we aan de groei van jouw bedrijf.

Wux bouwt websites die werken voor jou.

Dit is waarom klanten hun website graag door Wux laten bouwen.

1

Moderne designs en de nieuwste technieken

Of je nu een website, een app of een tool door ons laat maken, je kunt rekenen op ontwikkeling volgens aantrekkelijke designprincipes en met veel oog voor veiligheid en privacy.

2

Snelle service zonder gedoe of lange contracten

Onze klanten houden ervan dat ze met de mensen om tafel zitten die het project gaan doen. Ook zullen we je nooit tools aansmeren waarmee je aan ons vastzit.

Onze klanten beoordelen ons met een 4.9

3

Full-service: van SEO tot complete webshop

Als we zeggen full-service, dan bedoelen we ook echt full-service. Je kunt bij ons aankloppen voor advies, online strategie, webdesign, apps en het hele scala aan online marketing.

Meer weten over hoe we jou kunnen helpen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Plan een kennismakingsgesprek

Werkt je huidige website niet voor jou?

Misschien herken je dit:

  1. Je website levert niet de leads die je zou willen
  2. Je bent niet zichtbaar in de zoekmachines
  3. Je online huisstijl heeft een flinke opfrisbeurt nodig
  4. Je website reflecteert niet (meer) wie je wilt zijn
  5. De groei van je bedrijf stagneert doordat te weinig is geautomatiseerd
  6. Je maakt je zorgen of databeveiliging en privacy wel goed geregeld zijn

Zo gaan we te werk.

Bij Wux zijn we specialisten in WordPress-websites, professionele bedrijfswebsites en maatwerkwebsites. We stellen alles in het werk om die website te maken die bij jou en je doelgroepen past. Volgens de laatste richtlijnen, supersnel en met een aantrekkelijk en modern design. Natuurlijk ben je vrij om met je website te doen wat je wilt (wij smeren je nooit een systeem aan waarmee je aan ons vastzit, beloofd!) en moet je er uiteraard ook zelf gemakkelijk content op kunnen zetten.

1

Een inventarisatie van je online strategie

2

Conceptontwikkeling, visueel en technisch ontwerp.

3

Testen, lanceren, monitoren en zo nodig finetunen.

Meer weten over hoe we jou kunnen helpen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Daarom kies je voor Wux.

Je website moet snel, gebruikersvriendelijk en vindbaar zijn in de zoekmachines. Makkelijk te koppelen met jouw systemen en processen. Met een aantrekkelijk en gebruikersgericht uiterlijk. En niet in de laatste plaats moet-ie converteren. Bij Wux maken we het moeilijke graag makkelijk en bijten we ons vast in uitdagende website-ontwikkelingstrajecten. Samen met jou gaat we stap voor stap via strategie naar design naar development en door naar optimalisatie. En na oplevering houdt het niet op. We blijven jouw website graag analyseren, onderhouden en verbeteren. Want de ontwikkelingen staan niet stil en daarom doen wij dat ook niet.

Deze klanten hebben we al met webdevelopment geholpen.

Globemilk

Sterke online aanwezigheid met nieuwe website en social identity

Globemilk kent de gehele keten van koe tot koelkast. Inmiddels is Globemilk een internationaal merk, actief in meer dan 35 landen. Van China tot Dubai, en van Nigeria tot Indonesië. Overal staat onze melk in de schappen van de supermarkten.

Remco Back-end developer

Zullen we het eens hebben over jouw nieuwe website?

Over een professionelere uitstraling, over betere zichtbaarheid, slimmere automatisering en vooral over meer conversie? Over een website die perfect aansluit bij jouw bedrijf én bij jouw ideale doelgroep? Over een website waarmee je klaar bent voor de toekomst? Onze webdevelopers doen niets liever dan er een succes van maken.

Kennismakingsgesprek