Tussen de concurrentie uitspringen met een vernieuwde huisstijl

Hét digitale visitekaartje

Als professional is het belangrijk om makkelijk en snel je contactgegevens te kunnen delen. Wizard card biedt een moderne oplossing: het NFC visitekaartje. Dit is een plastic kaart met een ingebouwde microchip, te scannen met smartphones voor een directe uitwisseling van contactgegevens.

Alles begint bij een passende huisstijl

Een product is simpelweg niet compleet zonder passende huisstijl – een visuele vertaling van het product die helpt om de ervaring over te brengen. Wij kregen de opdracht om een logo en huisstijl te ontwerpen voor Wizard card en zijn geland op de kleuren paars en roze, en zachte, golvende vormen. Deze combinatie slaagt erin de kern van het product visueel over te brengen – namelijk een creatieve, moderne en gebruiksvriendelijke oplossing die gemaakt is om op te vallen.

Innovatief bestelproces

Bij een innovatief product, zoals Wizard card, is het belangrijk dat snel duidelijk wordt wat het is en hoe het precies werkt. In het ontwerp van de website staat dit speerpunt dan ook centraal. Op de homepage wordt direct duidelijk hoe Wizard card werkt, waarna je door kunt klikken op onderwerpen als NFC en NFC stickers om hier meer over te weten te komen. De vraag wat is ‘Wizard card’ wordt dus snel beantwoord, waarna een bestelling plaatsen effectief gefaciliteerd wordt door een natuurlijke en fijne gebruikservaring.

Mika Lead Digital Designer

Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Het team van Wux staat voor je klaar om samen te werken aan online groei. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij bedrijven zoals dat van jou elke dag succesvoller maken.

Kennismakingsgesprek
Volgende case

Airbagbank - Meer orders, minder werk maar toch persoonlijk