Support, Onderhoud & Hosting

Alles om jou in de lucht te houden.

Of je nu een website, webshop, app of een tool hebt, je wilt dat jouw software vlekkeloos blijft werken. En als er een probleem is, dat je meteen bij iemand terecht kunt om het op te lossen. Als full-service internetbureau blijven we je ook na oplevering graag bij jouw project betrokken. We zorgen ervoor dat je website of webshop 24/7 online blijft, dat updates worden gedraaid en dat alles veilig blijft.

Yannick Projectmanager

“Wij ademen websites”

Wij van Wux ademen het web en gaan we je helpen die prachtige en feilloos werkende website op poten te zetten. Die prachtige én effectieve website waarmee je al je zakelijke doelen gaat behalen.

Wij zijn er voor je.

Hosting en onderhoud van je applicaties kun je aan ons toevertrouwen, zodat alles optimaal blijft presteren. Vanzelfsprekend maken we alleen gebruik van razendsnelle en stabiele servers, het hoogste niveau van beveiliging en de modernste technieken. Wil je een uitbreiding op je site, een plug-in installeren of is er een probleem, dan kun je altijd contact opnemen met onze supportspecialisten.

Samenwerken aan jouw project?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Kennismakingsgesprek
1

We luisteren naar jouw specifieke uitdagingen.

2

We komen met een eerlijk advies en een heldere aanpak.

3

Samen werken we aan de groei van jouw bedrijf.

Wux bouwt websites die werken voor jou.

Dit is waarom klanten hun website graag door Wux laten bouwen.

1

Moderne designs en de nieuwste technieken

Of je nu een website, een app of een tool door ons laat maken, je kunt rekenen op ontwikkeling volgens aantrekkelijke designprincipes en met veel oog voor veiligheid en privacy.

2

Snelle service zonder gedoe of lange contracten

Onze klanten houden ervan dat ze met de mensen om tafel zitten die het project gaan doen. Ook zullen we je nooit tools aansmeren waarmee je aan ons vastzit.

Onze klanten beoordelen ons met een 4.9

3

Full-service: van SEO tot complete webshop

Als we zeggen full-service, dan bedoelen we ook echt full-service. Je kunt bij ons aankloppen voor advies, online strategie, webdesign, apps en het hele scala aan online marketing.

Meer weten over hoe we jou kunnen helpen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Plan een kennismakingsgesprek

Werkt je huidige hosting & support niet voor jou?

Misschien herken je dit:

  1. Je website is traag of regelmatig onbereikbaar
  2. Je hebt het idee dat je te hoge kosten voor onderhoud of hosting betaalt
  3. Je bent bang dat je website wordt gehackt en gegevens van klanten op straat liggen
  4. Je zou graag stappen willen zetten om data en privacy te beschermen
  5. Je wilt advies over plug-ins en andere uitbreidingen van je website
  6. Je wilt gewoon dat alles blijft werken zodat jij kunt ondernemen

Zo gaan we te werk.

Bij Wux bouwen we niet alleen prachtige website en applicaties, we onderhouden ze ook graag voor je. Vanzelfsprekend is de software die we hebben gebouwd van de hoogste kwaliteit. Stabiel, veilig en met veel aandacht voor privacy. Dat verdient dezelfde aandacht voor onderhoud en hosting en ook daarvoor kun je op ons rekenen.

1

Oplevering van jouw website, shop of app.

2

Monitoring, back-ups, updates, doorontwikkeling.

3

Snel ingrijpen als iets niet werkt en continu verbeteringen doorvoeren.

Meer weten over hoe we jou kunnen helpen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Daarom kies je voor Wux.

Je website, webshop of app moet vooral altijd werken. Toch zijn af en toe updates, uitbreidingen of wijzigingen nodig. Misschien groeit je online bedrijf hard, zodat we extra capaciteit moeten vrijmaken. Natuurlijk, als wij je software hebben gebouwd, vallen er weinig problemen te verwachten. Maar als er iets is, dan is het prettig te weten dat je steeds op onze supportspecialisten terug kunt vallen.  

Bij Wux zijn de lijnen kort, de kwaliteit onberispelijk en belangrijk: we smeren je nooit een systeem aan waarmee je aan ons vastzit. Zorgen over hosting en onderhoud parkeer je gewoon bij ons. We zorgen ervoor dat jouw project veilig en up-to-date blijft. We draaien back-ups en updates. En als er iets gebeurt, zijn we er snel bij om het op te lossen. Zo doen we dat bij Wux.  

Remco Back-end developer

Kunnen we jou helpen met support, onderhoud en hosting?

Natuurlijk kun je zelf aanpassingen doen in je opleverde website, webshop of app. Wij hosten je website en regelen alle technische zaken achter de schermen. En als je vragen hebt over de functionaliteit, over updates of uitbreidingen, zijn we er voor je. Bij storingen of andere problemen helpen we je weer op weg. Dat doen we snel, professioneel en persoonlijk.

Neem contact op