Omzetrecords door ontwikkeling nieuwe webshop & SEA

Omzetrecords door ontwikkeling nieuwe webshop & SEA

Transoplast staat al 40 jaar bekend als dé specialist in kunststof oplossingen voor opslag en transport. Van ontwikkeling tot productie en verkoop, Transoplast voorziet de horeca, metaalsector en diverse andere industrieën van gestandaardiseerde maar ook op maat gemaakte producten die voldoen aan specifieke klantvragen.

Geleverde diensten

Samen voor een duurzame relatie

Samen met jou gaan we stap voor stap via strategie naar design naar development en door naar optimalisatie. En na oplevering houdt het niet op. We blijven jouw website graag analyseren, onderhouden en verbeteren. De ontwikkelingen staan niet stil en daarom wij ook niet.

Schaalbaarheid in de toekomst

Ons team heeft ervoor gezorgd dat de webshop van Transoplast in de toekomst gemakkelijk uit te breiden is naar meerdere talen en een uitgebreider productaanbod. Bovendien kan de marketing afdeling van Transoplast zonder technische ondersteuning eenvoudig aanpassingen doorvoeren, van het bijwerken van content tot het uitbreiden van het productaanbod. Dit alles verzekert maximale flexibiliteit en gebruiksgemak.

“Het maatwerk PIM systeem synchroniseert live productdata naar meerdere WordPress installaties. Deze worden vervolgens automatisch opgenomen in een door ons ontwikkelde koppeling met ‘Meilisearch‘ wat zorgt voor een bliksemsnelle filterervaring.”

Mika de Bruijn – Lead digital designer

Focus op resultaat

Met een slimme SEO strategie, gebruiksvriendelijk en conversieverhogend ontwerp en de techniek om alles mogelijk te maken is de webshop van Transoplast by-far de best presterende webshop in hun sector.

Yannick Projectmanager

Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Het team van Wux staat voor je klaar om samen te werken aan online groei. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij bedrijven zoals dat van jou elke dag succesvoller maken.

Kennismakingsgesprek
Volgende case

Wizard card - Tussen de concurrentie uitspringen met een vernieuwde huisstijl