Development

De spil van elke online onderneming.

Als iets optimaal ingericht moet zijn voor je klanten, is het wel jouw website, webshop, je app of andere software op maat. Of het nu gaat om een webshop die direct moet verkopen of een meer op branding ingerichte ervaring.

Daarom kies je voor Wux.

Je website moet snel, gebruikersvriendelijk en vindbaar zijn in de zoekmachines. Makkelijk te koppelen met jouw systemen en processen. Met een aantrekkelijk en gebruikersgericht uiterlijk. En niet in de laatste plaats moet-ie converteren. Bij Wux maken we het moeilijke graag makkelijk en bijten we ons vast in uitdagende website-ontwikkelingstrajecten.
Samen met jou gaat we stap voor stap via strategie naar design naar development en door naar optimalisatie. En na oplevering houdt het niet op. We blijven jouw website graag analyseren, onderhouden en verbeteren. Want de ontwikkelingen staan niet stil en daarom doen wij dat ook niet.

Zo gaan we te werk.

Bij Wux zijn we specialisten in alles wat met webdevelopment te maken heeft. Daaronder vallen wat ons betreft websites, apps, webshops, automatisering en maatwerksoftware. Alles wat je nodig hebt om je online bedrijf een boost te geven. Graag bijten we ons vast in welke ontwikkel-uitdaging je ook maar voor ons hebt. Daag ons uit en we gaan je verrassen met het project dat jou elke dag succesvoller gaat maken.

1

Een inventarisatie van je online strategie

2

Conceptontwikkeling, visueel en technisch ontwerp.

3

Testen, lanceren, monitoren en zo nodig finetunen.

Meer weten over hoe we jou kunnen helpen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Deze klanten hebben we al met webdevelopment geholpen.

Transoplast

Omzetrecords door ontwikkeling nieuwe webshop & SEA

Transoplast staat al 40 jaar bekend als dé specialist in kunststof oplossingen voor opslag en transport. Van ontwikkeling tot productie en verkoop, Transoplast voorziet de horeca, metaalsector en diverse andere industrieën van gestandaardiseerde maar ook op maat gemaakte producten die voldoen aan specifieke klantvragen.

Remco Back-end developer

Samenwerken aan de ontwikkeling van je website?

Zullen we het eens hebben over jouw (nieuwe) website? Over een professionele uitstraling, over betere zichtbaarheid en over meer conversie? Over een website die bij jouw bedrijf én bij jouw ideale doelgroepen past? Onze webdevelopers bijten zich er graag in vast. Neem contact op en ervaar hoe wij bedrijven zoals dat van jou elke dag succesvoller maken.

Kennismakingsgesprek