Een team van specialisten, 15 years in the making

Wux ontwikkelt maatwerk websites, webshops en webapplicaties. Wij optimaliseren jouw vindbaarheid op internet, geven jouw e-commerce een boost en verbeteren jouw bedrijfsprocessen.

Contact opnemen
Intro

Wij zijn jonge en enthousiaste specialisten

Wij zijn Wux! Een ontwikkelbureau voor online software, sterk in technische oplossingen. Wij leren graag jouw vraagstukken begrijpen én die van jouw klanten. Zo vinden we de perfecte combinatie tussen vooruitstrevende techniek en de hoogste gebruiksvriendelijkheid. Want dat is het ultieme doel: wij versterken jouw online business.

Bekijk vacatures
Bo Pennings
Solutions architect
Bo Pennings
Thijn de Haas
Lead developer
Thijn de Haas
Yannick Vendelmans
Projectmanager
Yannick Vendelmans
Niels Heijligers
SEO specialist
Niels Heijligers
Mika de Bruijn
Lead digital designer
Mika de Bruijn
Stan Classens
Front-end developer
Stan Classens
Remco Thijssen
Back-end developer
Remco Thijssen
Tom Gieben
Back-end developer
Tom Gieben
Xander Geurts
Back-end developer
Xander Geurts
Ferhat Tokbay
Digital marketeer
Ferhat Tokbay
Sha're Schoenaker
Digital designer
Sha're Schoenaker
Kelly Janssen
Officemanager
Placeholder
Ivar Alink
Back-end developer
Ivar Alink
Steven Debie
Projectmanager
Steven Debie
Jurre de Cock
Front-end developer
Jurre de Cock
Luuk Vonk
SEA marketeer
Luuk Vonk
Jasper Platenburg
Back-end developer
Jasper Platenburg
Bram Kamps
Digital designer
Bram Kamps
Anouk Wijnen
UX designer
Anouk Wijnen
Brendan Kersten
Front-end developer
Brendan Kersten
Justin Lama Perez
Back-end developer
Justin Lama Perez
Finn Josten
Front-end developer
Finn Josten
Gijs van den Beuken
Digital animator
Tom Gieben
Jurre de Klijn
Back-end developer
Jurre de Klijn
Luna
Beveiliging & entertainment
Luna

Voor elk digitaal vraagstuk

Ons team met 20 professionals beschikt over de meest up-to-date kennis in diverse vakgebieden. Heb je een hulpvraag met betrekking tot bijvoorbeeld websites, webshops, SEO of copywriting? Wij staan klaar om een maatwerkoplossing te bieden die jouw online business versterkt en jouw bedrijfsprocessen kan optimaliseren.

Over ons afbeelding 1
Over ons afbeelding 2
Over ons afbeelding 3
Over ons afbeelding 4
Over ons afbeelding 5

Doelgerichte diensten
voor jouw succes

Online strategie

Online strategie staat aan de basis van iedere nieuwe ontwikkeling. Wil je een gangbare bedrijfswebsite of juist een uitgebreide applicatie of webshop? Vaak is het verstandig om eerst een strategisch plan te maken.

Meer lezen

Design

Ontwerpen doe je niet zomaar even erbij. Wux heeft vakkundige ontwerpers in dienst die jouw uitstraling naar een volgend level tillen. Je wilt geen grijze muis zijn, toch? Dus moet jouw huisstijl in het oog springen en perfect passen bij jouw bedrijf doelgroep.

Meer lezen

Websites

Goede websites zijn gemaakt voor de gebruiker. Geschikt voor alle moderne apparaten. Maar het belangrijkste: jouw nieuwe website moet maximaal rendement opleveren. Daar gaan wij voor!

Meer lezen

Webshops

Verkoop jij producten of diensten online? Achter een goedfunctionerende webshop zit een doordachte technologie. In onze visie moet de webshop aansluiten op de processen binnen jouw bedrijf. De webshop moet voor jóuw werken, niet andersom.

Meer lezen

Applicaties

Wux maakt sinds jaar en dag de meest uitgebreide applicaties. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk applicaties. Het resultaat zijn betere bedrijfsprocessen: je gaat efficiënter en plezieriger werken, waarmee je bovendien kosten kunt besparen.

Meer lezen

Online Marketing

Online marketing is een efficiënte manier om meer resultaat met je bedrijf te behalen. Dit kun je op verschillende manieren aanpakken. Zoals met SEO, SEA en content marketing. Vanuit onze ervaring hebben we al veel projecten een nieuw, hoger rendement weten te geven.

Meer lezen

Wist je dat Wux deel uitmaakt van een diverse groep ondernemingen die we tijdens onze 15-jarige reis gelanceerd hebben?

Onder de naam Adventure Media Group gaan we namelijk samen met Covered in Blue, Start Small, Grow Rich en Recreatie Media het avontuur aan in het digitale landschap. Op deze manier zijn we van alle markten thuis wanneer het aankomt op de online wereld:

Wux

als fullservice internetbureau ontwikkelen wij maatwerk websites, webshops en webapplicaties. Daarnaast kunnen we voorzien in design, online marketing en zoekmachineoptimalisatie. Ons team van online specialisten maakt jouw droom graag realiteit.

Wux als leerbedrijf
Logo Covered in Blue

Covered in Blue is een content marketing bureau, gespecialiseerd in het verbeteren van de SEO van klanten door relevante artikelen te plaatsen in het netwerk met meer dan 300 websites. Zo wordt de online zichtbaarheid van deze klanten verbeterd, waardoor ze sneller gevonden worden door hun doelgroep.

Logo Start Small

Start Small is het bedrijf achter vergelijkingssites zoals Schoenen.nl, Kledingwinkel.nl, Winkelen.nl en nog meer dan 150 andere websites. Zo worden dagelijks tienduizenden klanten geholpen in hun zoektocht naar de beste producten voor de beste prijs.

Logo Start Small

Grow Rich is de naam achter review websites zoals Ervaringensite.nl. Duizenden mensen kopen elke dag producten en diensten op het internet. Met deze review websites voorziet Grow Rich dagelijks vele bezoekers die op zoek zijn naar onafhankelijke reviews.

Logo Recreatie Media

Recreatie Media is het bedrijf achter populaire websites zoals Campings.nl en Vakantiehuisjes.nl. Dagelijks worden duizenden mensen geholpen die op zoek zijn naar accommodaties en informatie voor hun volgende vakantiebestemming.

Adventure Media Group

Wil je meer lezen over Adventure Media Group? Bezoek dan onze website. Hier gaan wij verder in op deze bedrijven en kun je meer informatie winnen over wat wij voor je kunnen beteken in het digitale landschap. Waar je ook wilt dat je online avontuur naar zal leiden, wij zijn graag je gids. Door onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis kunnen wij jou namelijk helpen om de top te bereiken én om daar te blijven.

Bekijk de website van Adventure

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we bij Wux vanzelfsprekend. Een voorbeeld hiervan is ons opleidingscentrum voor studenten. Wux is een SBB-Erkend leerbedrijf. Er is bij ons regelmatig plaats voor stagiares in webdevelopment en vormgeving.

Wux als leerbedrijf
Offerte aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.