Over ons

Dit is wat ons drijft het beste uit het internet te halen voor jou.

Full-service internetbureau.

Wij zijn Wux, een full-service internetbureau, bestaande uit ongeveer 25 medewerkers. Vanuit het gezellige Land van Cuijk bedienen we kleine en grote bedrijven uit de regio en ver daarbuiten. We ondersteunen ambitieuze ondernemers bij hun online groei met effectieve en creatieve weboplossingen.

Als we zeggen full-service, dan bedoelen we ook echt full-service. Je kunt bij ons aankloppen voor advies, online strategie, webdesign, apps en het hele scala aan online marketing. Dat doen we met een team van zo’n 25 gedreven specialisten voor inmiddels meer dan 170 klanten, voor wie we permanent ruim 400 websites in beheer hebben.
We zorgen niet alleen voor feilloos werkende en prachtige uitziende websites, webshops en applicaties, maar zorgen er vooral voor dat je doelen behaald worden. Zodat jouw bedrijf groeit en je jouw ideeën en dromen kunt realiseren. Dat is waarvoor we het elke dag opnieuw doen.

Al ruim 15 jaar kennis van zaken.

Bij Wux ontwikkelen we creatieve en effectieve weboplossingen die bedrijven verder helpen in uitstraling, vindbaarheid en zeker ook in winstgevendheid. Oplossingen in samenspraak met jou, volgens de nieuwste inzichten en technieken. Waarbij de doelen die je wilt bereiken altijd voorop staan. We werken snel, professioneel en persoonlijk. En dat al ruim 15 jaar.

Zo doen we dat:

  1. We bouwen schitterende en bloedsnelle websites, webshops, apps en andere software voor je.
  2. Daarbij vergeten we ook een passende huisstijl en aantrekkelijke content van je website en uitingen niet.
  3. We brengen je digitaal verder met effectieve online marketing.
  4. En natuurlijk staan we klaar met strategie en advies om jouw business te laten groeien.

Meer weten over hoe we jou kunnen helpen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Maak kennis met het team achter Wux.

Werken bij Wux?

Bekijk onze openstaande vacatures

Vacatures bekijken

Jouw online succes van morgen.

Bij Wux werken we er elke dag keihard aan om bedrijven zoals dat van jou online verder te brengen. Verder voor wat betreft uitstraling, vindbaarheid en winstgevendheid. Effectieve oplossingen volgens de nieuwste technieken, waar we jou ook na de livegang graag bij ondersteunen. Dat doen we snel, professioneel en persoonlijk.

Welkom in de leukste werkomgeving van Brabant!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat onze klanten gaat helpen elke dag succesvoller te worden. Ben jij de volgende Wux’er?

Nu op kantoor
Offline

Wux is onderdeel van Adventure Media Group.

Tijdens onze 15-jarige reis hebben we veel geëxperimenteerd met websites, webshops, vergelijkingssites en alles wat internet ademt. We hebben oneindig veel geleerd en we leren nog elke dag bij. Dat heeft geresulteerd in een aantal merken waarmee we consumenten en bedrijven helpen successen te behalen op het web. Die merken, inclusief Wux, hebben we ondergebracht in de Adventure Media Group.

Remco Back-end developer

Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Het team van Wux staat voor je klaar om samen te werken aan online groei. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij bedrijven zoals dat van jou elke dag succesvoller maken.

Kennismakingsgesprek