Vormgeving

Omdat je geen grijze muis bent.

De vormgeving, het logo, de content van je website. Samen vertellen ze jouw verhaal. Een verhaal dat tot in de puntjes moet kloppen, als je voor je omzet afhankelijk bent van je website.

Daarom kies je voor Wux.

Een goede website of app is niets zonder een doordacht design. En ook niet zonder content die de gebruikerservaring stuurt en versterkt. Voor een totale ervaring hangt alles wat we doen samen met doordachte keuzes wat betreft je merk en je uitstraling. Kies je voor Wux, dan kies je frisse, moderne vormgeving en teksten die passen bij jouw merkverhaal.

Profiteer van de kennis en ervaring die we bij Wux hebben door de gebruiker centraal te stellen, zonder de eigenheid van je bedrijf te verliezen. Vanzelfsprekend staan we ook na oplevering van die huisstijl of de vormgeving van je website voor je klaar.

Zo gaan we te werk.

Vanuit onze jarenlange ervaring met vormgeving en ontwerp van websites, webshops en apps voor de meest uiteenlopende organisaties, kunnen we met een passend advies voor jouw bedrijf komen.

We zorgen voor de juiste huisstijl inclusief logo, ontwerpen een website of app die daar perfect bij aansluit en we nemen desgewenst ook de overige middelen voor je mee.

1

Een goed design begint bij je missie, visie en kernwaarden.

2

De doelgroep die je wilt bereiken stellen we centraal.

3

We komen met een plan dat past als een jas.

Meer weten over hoe we jou kunnen helpen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Deze klanten hebben we al met branding en design geholpen.

Transoplast

Omzetrecords door ontwikkeling nieuwe webshop & SEA

Transoplast staat al 40 jaar bekend als dé specialist in kunststof oplossingen voor opslag en transport. Van ontwikkeling tot productie en verkoop, Transoplast voorziet de horeca, metaalsector en diverse andere industrieën van gestandaardiseerde maar ook op maat gemaakte producten die voldoen aan specifieke klantvragen.

Mika Lead digital designer

Samenwerken aan jouw branding en design?

Wil je weten hoe we jouw online onderneming smoel geven? Sparren over design, content en marketing? De merkspecialisten van Wux staan voor je klaar. Mail of bel ons vandaag en ontdek hoe wij bedrijven zoals dat van jou elke dag succesvoller maken.

Kennismakingsgesprek