Naar beneden Alle cases

Website en branding voor Boekskes

(Voor)lezen is belangrijk voor de creativiteit en ontwikkeling van kinderen. Vandaar dat Boekskes maandelijkse pakketten levert met kinderboeken helemaal afgestemd op het kind. Hoe leuk is het om je kind maandelijks met nieuwe kinderboeken te verrassen?

Een effectieve maatwerk oplossing

Om dit leuke concept digitaal tot leven te wekken is er gekozen voor een maatwerk oplossing waarbij de klantenervaring bij het bestellen voorop staat. Het proces om je aan te melden voor een kinderboekenpakket is dan ook zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Hiervoor hebben we onder andere de volgende punten verwerkt:

✔️
Een doeltreffend hoofdmenu waarmee je direct vindt waar je naar op zoek bent.
✔️
Keuze uit verschillende pakketten afgestemd op leeftijd en geslacht, waarbij voorbeelden van eerdere pakketten te zien zijn.
✔️
Een 'Direct bestellen' optie waarbij een pakket automatisch wordt aanbevolen na het invullen van de naam en leeftijd van je kind.
Logo Boekeskes
Boekskes Kleuren

Het doel voor de webshop

Zonder enige vorm van frictie jezelf aan kunnen melden voor een kinderboekenpakket staat centraal in de webshop van Boekskes. Daarom is er tot in elk detail nagedacht hoe het zo makkelijk mogelijk gemaakt kan worden om een bestelling te plaatsen. Hieronder valt niet alleen een effectief front-end design, maar ook elementen zoals het kunnen bekijken van eerdere pakketten en reviews die makkelijk te vinden zijn. Dit draagt bij aan de betrouwbare, kwalitatieve uitstraling en geeft een goed beeld wat je kunt verwachten van de boekenpakketten.

Gemakkelijk bestelproces

Het is erg makkelijk om een kinderboekenpakket te bestellen. Zowel via de verschillende pakketten als via de optie 'Direct bestellen' kom je in een eenvoudig, intuïtief bestelmenu terecht. Hierbij hoef je alleen de voornaam van je kind, het geslacht en zijn of haar geboortedatum op te geven. Hierna wordt er automatisch het boekenpakket gekozen dat op je kind aansluit. Simpel en snel!

Meer over maatwerk applicaties
Boekskes Mockup

Maatwerk design

Zo'n uniek concept komt het natuurlijk best tot haar recht op een kleurrijke, maatwerk website. Wanneer je Boekskes bezoekt zul je dan ook meteen verrast worden door alle vrolijke, soms zelfs bewegende illustraties. Er wordt veel gebruik gemaakt van organische vormen om de segmenten van de pagina's visueel te scheiden, wat zorgt voor een speels effect. Dit maakt de website écht een feest voor het oog!

Boekskes Mockup
Boekskes Mockup
Offerte aanvragen

Kan jouw website wel een boost gebruiken?