Groeien met de juiste online strategie

Online strategie staat aan de basis van iedere nieuwe ontwikkeling. Wil je een gangbare bedrijfswebsite of juist een uitgebreide applicatie of webshop? Vaak is het verstandig om eerst een strategisch plan te maken. Dat hoeft niet altijd veel tijd of geld te kosten.

Offerte aanvragen

Hoe gaan we te werk?

In een eerste sessie vragen we je het hemd van het lijf. We doorgronden je online plannen en denken vooral aan de toegevoegde waarde voor de gebruiker. Dit kunnen jouw klanten zijn, maar ook je medewerkers, bijvoorbeeld voor het verbeteren van bedrijfsprocessen. Nu we veel meer van je weten, kan onze online-strategie specialist de vervolgstappen uitstippelen.

Wux aan het werk

Onderdelen van online strategie:

Groeistrategie

Onze groeistrategie is de basis en een langetermijnplan om groeiresultaat te behalen met internet. Wij kennen de kansen die internet biedt en maken de vertaalslag naar jouw website.

Leadgeneratie

Wil jij meer leads genereren? Zodat jouw websitie (meer) concrete aanvragen oplevert? Vanuit jouw wensen en doelen bepalen wij de beste strategie om dit te bereiken.

Growth hacking

Met growth hacking laat je lean (door ‘verspillingen’ te elimineren uit processen) jouw business groeien. Je behaalt het maximale resultaat met minimale middelen door het benutten van quick wins. Je past je bedrijf snel aan op basis van de resultaten en bevindingen uit de groei.

Online marketing strategie

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf door internet te laten groeien. Wil je op korte termijn resultaat met advertenties? Of past investeren in lange termijn organische vindbaarheid meer bij jou? Op basis van jouw diensten, producten en wensen kunnen wij goed adviseren wij hoe je online marketing het beste inzet.

E-commerce strategie

Een eigen voorraad, dropshipping, affiliates? Wij hebben het allemaal meegemaakt, ervaren, én we hebben er strategieën op ingericht. Dus kunnen we als geen ander met jou meedenken over wat in jouw specifieke situatie de beste online oplossing is voor verkoop en groei.

Wux aan het werk

Waarom kies jij voor Wux?

Meer dan 15 jaar ervaring met internet en een grote diversiteit aan klanten en eigen projecten hebben ons gevormd. Wij weten als geen ander welke keuzes het snelst en bovendien het meest duurzame resultaat opleveren.

Meer over ons
Intakegesprek

Gratis intakegesprek

Wux durft out-of-the-box te denken. Op zoek naar een passende oplossing voor jouw online vraagstuk? Neem contact op voor een gratis intakegesprek.