Naar beneden Alle cases

Webshop voor Juwelier Optiek Verlinden

Het doel voor de webshop

De belangrijkste reden voor het opnieuw ontwikkelen van de webshop was het optimaliseren van conversies. Door tijdens het ontwerpproces onderzoek te doen naar pijnpunten op de huidige website, hadden we al een groot deel van potentiele conversie-killers afgevangen.

✔️
Uniek reservatie systeem waarmee klanten een product kunnen reserveren in de winkel.
✔️
Snel producten op eigenschappen filteren met de makkelijk te gebruiken snelle filters.
✔️
Koppeling met het kassasysteem die alle producten en vooraad uitleest richting de webshop.
Mockup Verlinden.tv

Een nieuwe uitstraling en website

Het nieuwe ontwerp heeft een elegante en luxueuze uitstraling en benadrukt de kwaliteit waar Verlinden voor staat. Door bezoekers op de home pagina direct de keuze te bieden tussen verschillende product categorieën, komt de bezoeker zo snel mogelijk op de plek waar hij/zij moet zijn.

Mooie homepagina voor een unieke ervaring

De nieuwe webshop van Juwelier Optiek Verlinden is 100% maatwerk. Geen WooCommerce of Shopify dus! Dit heeft ons de vrijheid gegeven om een webshop te bouwen die precies aansluit bij de wensen van de klant. Een maatwerk koppeling met het kassasysteem zorgt ervoor dat de webshop precies weet hoeveel producten er nog op voorraad zijn in de winkel. En met een reserveer knop op de product pagina's kunnen bezoekers makkelijk een product reserveren om in de winkel te bekijken en passen.

Mockup Verlinden.tv

Gebruiksvriendelijke productpagina

Ook op de product pagina staan conversies en gebruiksvriendelijkheid voorop. Zo staan de unique selling points van Verlinden op deze pagina, inclusief de betaalmethodes en reviews. Dit zorgt ervoor om de klant nog de laatste informatie te geven om deze over de streep te trekken tot een aankoop.

Productpagina Verlinden.tv Productpagina Verlinden.tv Productpagina Verlinden.tv Productpagina Verlinden.tv
Offerte aanvragen

Kan jouw website wel een boost gebruiken?