Webshop voor Juwelier Optiek
Verlinden

HappyOnWeb

Unieke maatwerk oplossing

De nieuwe webshop van Juwelier Optiek Verlinden is 100% maatwerk. Geen WooCommerce of Shopify dus! Dit heeft ons de vrijheid gegeven om een webshop te bouwen die precies aansluit bij de wensen van de klant. Een maatwerk koppeling met het kassasysteem zorgt ervoor dat de webshop precies weet hoeveel producten er nog op voorraad zijn in de winkel. En met een reserveer knop op de product pagina's kunnen bezoekers makkelijk een product reserveren om in de winkel te bekijken en passen.

Bekijk de live site
Check
Uniek reservatie systeem waarmee klanten een product kunnen reserveren in de winkel.
Check
Snel producten op eigenschappen filteren met de makkelijk te gebruiken snelle filters.
Check
Koppeling met het kassasysteem die alle producten en vooraad uitleest richting de webshop.

Het doel van de webshop

De belangrijkste reden voor het opnieuw ontwikkelen van de webshop was het optimaliseren van conversies. Door tijdens het ontwerpproces onderzoek te doen naar pijnpunten op de huidige website, hadden we al een groot deel van potentiele conversie-killers afgevangen.

Juwelier Optiek Verlinden

Nieuwe uitstraling

Het nieuwe ontwerp heeft een elegante en luxueuze uitstraling en benadrukt de kwaliteit waar Verlinden voor staat. Door bezoekers op de home pagina direct de keuze te bieden tussen verschillende product categorie├źn, komt de bezoeker zo snel mogelijk op de plek waar hij/zij moet zijn.

Duidelijke product pagina

Ook op de product pagina staan conversies en gebruiksvriendelijkheid voorop. Zo staan de unique selling points van Verlinden op deze pagina, inclusief de betaalmethodes en reviews. Dit zorgt ervoor om de klant nog de laatste informatie te geven om deze over de streep te trekken tot een aankoop.