Websites voor Recreatie Media B.V.

Bekijk campings.nl
Recreatie Media
RecreatieMedia.com
Vakantiehuisjes.nl
Campings.nl
Camping.eu
Vakantieparken.net

Over campings.nl

Met een compleet aanbod van campings in Europa, is campings.nl al ruim 20 jaar een slimme keuze voor het vergelijken en vinden van campings. Campings.nl matcht bezoekers aan een camping. Door middel van een mooie presentatie van de camping's op de website onderscheid Campings.nl zich in beeld en kwaliteit. Wux heeft voor onder andere campings.nl de volledige website ontwikkeld.

Niels

Eigenaar Recreatie Media B.V.

“De samenwerking met Wux is goed bevallen. Wux verdiept zich goed in de wensen van de klant en vertaalt dit naar een goede website. Het traject van strategisch plan, tot design, tot en met uitvoering is creatief en helder. Mijn ervaring in een aantal woorden: korte lijnen, heldere communicatie, no nonsense, meedenken en gastvrij."

Campings.nl

Een uitgebreid netwerk van campings en vakantiehuisjes

Accomodaties kunnen worden toegevoegd of bewerkt, met een makkelijk te gebruiken dashboard dat Wux heeft ontwikkeld. Hier kunnen beheerders nieuwe accomodaties toevoegen en kunnen accomodatie eigenaren hun accomodatie gegevens aanpassen, en extra informatie toevoegen.

Campings op Camping.nl

Gemakkelijk jouw vakantie plannen

Alle websites van Recreatie Media B.V. zijn gebouwd met gebruiksvriendelijkheid voorop. Zo vinden consumenten snel welke accomodatie het beste bij hun wensen past. Ook op mobiel is zoeken naar een nieuwe camping of vakantiehuisje super simpel!

Vakanties plannen