Naar beneden Alle cases

Webshop en huisstijl voor kinderboekjes.nl

Op Kinderboekjes.nl ben je aan het juiste adres voor de leukste boeken voor de kleintjes. Of je nu op zoek bent naar een voorleesboek voor baby’s en peuters, kleuters of leesboeken voor kinderen van vier tot en met 12 jaar; je zult het vinden binnen het brede aanbod van Kinderboekjes.nl.

Mockup Kinderboekjes

Een warme en uitnodigende uitstraling

Denk je aan een website voor kinderboekjes, dan denk je aan een vrolijke en opvallende website die een lach op het gezicht tovert. Het was in het design dan ook één van de speerpunten om deze warme en uitnodigende uitstraling te realiseren zonder hierbij op enigerwijze aan functionaliteit in te leveren. Kinderboekjes.nl moest een perfecte samensmelting worden van function en fashion waarbij conversie centraal stond. Het resultaat spreekt voor zich; wanneer je naar een leuk boek zoekt op Kinderboekjes.nl zul je aangenaam verrast worden door de vrolijke uitstraling en het enorme gebruiksgemak. Door de handige structuur vind je binnen no-time het perfecte kinderboekje.

Mockup Kinderboekjes

Het doel voor de website

Wanneer je Kinderboekjes.nl bezoekt zal het doel van deze website je al snel duidelijk worden: conversie optimaliseren door een intuïtief ontwerp dat door de prachtige vormgeving echt als een ervaring aanvoelt. Hierbij was het streven om elke vorm van frictie weg te nemen bij het zoeken en kopen van een kinderboek. Kortom; een website die voldoet aan de eisen van de online klant van vandaag.

Speerpunten bij het ontwerp

Zoals gezegd was één van de speerpunten bij het creëren van deze website het realiseren van een uitstraling die past bij het thema van kinderboeken. Daarnaast was het van centraal belang dat de website eenvoudig te gebruiken is en voldoet aan alle technische eisen om een fijne gebruikservaring te realiseren. Denk hierbij aan een goede laadsnelheid en handige categorieën die het vinden van het juiste kinderboek makkelijk maken.

✔️
Een warme en uitnodigende uitstraling. Een kinderboekje kopen moet tenslotte een vrolijke ervaring zijn.
✔️
Voldoen aan alle technische eisen van vandaag. Niemand zit te wachten op een trage website.
✔️
Een intuïtieve gebruikservaring. Een kinderboek kopen moet makkelijk zijn, op elke device.

gepersonaliseerd winterthema

Wanneer de dagen weer koud en kort zijn en de regen plaats maakt voor sneeuw is het natuurlijk dé tijd van het jaar voor Sinterklaas en Kerstmis. En wat is er nu leuker dan een leuk boek voor je kind of kleinkind te vragen aan de Sint of de Kerstman? Bij deze bijzondere dagen hoort dan ook een winters jasje voor Kinderboekjes.nl, zodat ook de website helemaal klaar is voor deze feestdagen!

Mockup Kinderboekjes Mockup Kinderboekjes Mockup Kinderboekjes
Offerte aanvragen

Kan jouw website wel een boost gebruiken?