Naar beneden Alle cases

Ervaringenplatform voor ervaringensite.nl

Tegenwoordig vergelijkt vrijwel iedereen producten en besteld deze bij de goedkoopste aanbieder. Toch zit er bij veel consumenten altijd een probleem, want hoe betrouwbaar is die aanbieder? Daar helpt ervaringensite.nl je bij.

Review op Ervaringensite
Review op Ervaringensite
Review op Ervaringensite

Ervaringensite.nl verzameld duizenden betrouwbare beoordelingen over verschillende online bedrijven en deelt deze met jou, als consument.

Warme & uitnodigende uitstraling

We zijn elke dag bezig met het verbeteren en optimaliseren van alle webshops. Door waardevolle data te verzamelen over het gedrag van bezoekers ontdekken we mogelijke pijnpunten in het aankoopproces, en zorgen we voor een gepaste oplossing. Zo wordt de drempel lager voor de klanten en stijgt de conversie.

Ervaringensite Reviews Ervaringensite Mockup Ervaringensite
Icoon categorie 1
Icoon categorie 2
Icoon categorie 3
Icoon categorie 4
Icoon categorie 5
Icoon categorie 6
Icoon categorie 7
Icoon categorie 8
Icoon categorie 9
Icoon categorie 10

Een review schrijven

De gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. De website wordt namelijk gebruikt op verschillende devices, van computers tot mobiele apparaten. Daarom is er tot in elk detail nagedacht over het schrijven van een review. Hoe makkelijker het is om een review te delen, hoe lager de drempel is voor de gebruiker.

Review plaatsen

Gemakkelijk onderzoek doen naar een bedrijf

Dit is de plek waar alles samenkomt. Alle reviews die we hebben verzameld over een bedrijf komen hier te staan, en hier vind je tevens een gemiddelde beoordeling. Zo kan je gemakkelijk bedrijven vergelijken op 4 verschillende onderdelen.

Mockup Ervaringensite
Mockup Ervaringensite
Offerte aanvragen

Kan jouw website wel een boost gebruiken?