Ervaringenplatform voor ervaringensite.nl

Tegenwoordig vergelijkt vrijwel iedereen producten en besteld deze bij de goedkoopste aanbieder. Toch zit er bij veel consumenten altijd een probleem, want hoe betrouwbaar is die aanbieder? Daar helpt ervaringensite.nl je bij.

Bekijk de website ervaringensite

Ervaringensite.nl verzameld duizenden betrouwbare beoordelingen over verschillende online bedrijven en deelt deze met jou, als consument.

⬇️ Styleguide ⬇️

Uniek en betrouwbaar

Als beoorelingsplatform was het voor Ervaringensite erg belangrijk dat de uitstraling erg vriendelijk en toegangelijk aanvoelt. Na veel conceptvarianten zijn we uiteindelijk bij een mooi eindresultaat gekomen.

Kleuren Ervaringensite
Icons Ervaringensite Icons Ervaringensite
⬇️ Website ⬇️

Een gestroomlijnde gebruikerservaring

Gebruiksvriendelijkheid staat altijd voorop, ook bij Ervaringensite. We hebben veel tijd gestoken in het onderzoeken en ontwikkelen van een gestroomlijnde gebruikservaring om te zorgen voor zo veel mogelijk conversies.

Een review schrijven

De gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. De website wordt namelijk gebruikt op verschillende devices, van computers tot mobiele apparaten. Daarom is er tot in elk detail nagedacht over het schrijven van een review. Hoe makkelijker het is om een review te delen, hoe lager de drempel is voor de gebruiker.

Reviews schrijven

Gemakkelijk onderzoek doen naar een bedrijf

Dit is de plek waar alles samenkomt. Alle reviews die we hebben verzameld over een bedrijf komen hier te staan, en hier vind je tevens een gemiddelde beoordeling. Zo kan je gemakkelijk bedrijven vergelijken op 4 verschillende onderdelen.