Gebruiksvriendelijke webshops

Verkoop jij producten of diensten online? Achter een goedfunctionerende webshop zit een doordachte technologie. In onze visie moet de webshop aansluiten op de processen binnen jouw bedrijf. De webshop moet voor jóuw werken, niet andersom.

Offerte aanvragen

Aangepast aan jouw bedrijfsprocessen

Iedere webshop is uniek doordat veel producten specifieke eigenschappen en mogelijkheden hebben. Daarnaast heeft ieder bedrijf zijn eigen processen. Wij passen het proces van de webshop aan jouw bedrijfsvoering aan, in plaats van dat jouw workflow zich moet voegen naar de processen van de webshop.

Wux als team

De mogelijkheden:

WooCommerce webshops

Met WooCommerce kun je professioneel producten aanbieden en verkopen via je WordPress website. Zo start je je webshop relatief snel en goedkoop en op een lean manier. Uitermate geschikt dus voor beginnende en eenvoudige webshops.

Maatwerk webshops

Een maatwerk webshop is specifiek gemaakt rondom jouw product en werkwijze. Iedere productsoort is immers uniek en vraagt een andere aanpak. Ook de manier waarop we jouw huisstijl in je webshop verwerken is maatwerk. Zo heb je een perfect passende webshop, die bovendien altijd kan meegroeien.

Webshop koppelingen

In de organisatieprocessen achter een webshop kun je veel optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met marketplaces, kassasysteem, voorraadsysteem, boekhoudpakket, bezorgdienst of een pim-systeem. In dit maatwerk zijn we echt goed.

HappyOnWeb als case
Bekijk de door ons gemaakte webshops
Bekijk onze cases

Waarom Wux?

We hebben de afgelopen jaren veel webshops mogen ontwikkelen. Het is ons dagelijks werk. Hierdoor kennen we de nieuwste technieken om zowel kleine als uitgebreide webwinkels te ontwikkelen. Daarbij bouwen we de meeste webshops met maatwerk koppelingen voor onder meer het kassasysteem of boekhoudprogramma. Onze webshopbouwers werken naadloos samen met onze marketingafdeling. Niets blijft onopgemerkt. Zo brengen we jouw online bedrijfsvoering naar een hoger niveau.

Meer over ons
Wux als team
Adviesgesprek

Vraag een adviesgesprek aan

Wux kent de geheimen achter een goedwerkende webshop. Die past binnen jouw specifieke bedrijfsvoering en tegelijk jouw doelgroep optimaal bedient. Vraag hier een adviesgesprek aan.