Naar beneden Alle cases

Een nieuwe webshop voor Airbagbank

De Cuijkse airbag-gigant Airbagbank is gespecialiseerd in airbags en alles dat daarbij komt kijken. Bij Airbagbank kan je terecht voor o.a. airbags, airbagstekkers, airbagmodules en gordelspanners. Naast de levering van vernieuwde airbag producten is Airbagbank ook gespecialiseerd in het repereren van airbagmodules en gordelspanners.

Meer omzet met minder werk door een nieuwe webshop.

Toen Airbagbank bij Wux uitkwam voor een nieuwe webshop werd al snel duidelijk dat de website een flinke facelift moest gaan krijgen. Anno 2022 verlangen bezoekers immers veel van websites op gebied van functionaliteit, gemak en uitstraling. Dit is niet anders binnen de automotivebranche, dus stelden we drie eisen aan de website: Je moest snel kunnen bestellen, hij moest gemakkelijk te gebruiken zijn, en persoonlijk blijven. Airbagbank.eu was al het adres voor Airbags in Nederland, alleen met de webshop is het proces waarop enorm versneld. De klant kan nu zelf, wanneer hij wilt en zo veel hij wilt bestellen, zonder dat persoonlijke gevoel kwijt te raken.

Snel
Gebruiksvriendelijk
Persoonlijk
Airbagbank mockyup

Gemaakt om te converteren

Voordat onze programmeurs beginnen met bouwen maken onze ontwerpers eerst een uitgebreid ontwerp van hoe de webshop precies in elkaar hoort te zitten. Dit zorgt voor een soepel proces waar conversie centraal staat, en dat is te merken! Door goed na te denken over elke stap ziet Airbagbank elke dag positieve resultaten. Het aantal contactmomenten voor een bestelling is drastisch verminderd, wat zorgt voor een lagere drempel om te bestellen, en minder werk voor het personeel van Airbagbank.

N 30%

Gemiddelde tijd op de website

N 50%

Contactmomenten voor een bestelling

N 15%

Bezoekers na de eerste maand

Airbagbank mockup

Op elk apparaat

Iets wat zelfs vandaag de dag nog vaak wordt onderschat is de mobiel-vriendelijkheid van je website of webshop. Bij Airbagbank.eu hebben we extra veel aandacht besteed aan de mobiele prestaties van de webshop, zodat er geen enkele conversie verloren gaat. Of je nu de computer in de werkplaats of je mobiele telefoon gebruikt, Airbagbank.eu werkt snel en gemakkelijk op elk apparraat.

Airbagbank mockyup
Airbagbank mockyup
Offerte aanvragen

Kan jouw website wel een boost gebruiken?