Meer orders, minder werk maar toch persoonlijk

De Cuijkse airbag-gigant

Airbagbank is gespecialiseerd in airbags en alles dat daarbij komt kijken. Bij Airbagbank kan je terecht voor o.a. airbags, airbagstekkers, airbagmodules en gordelspanners. Naast de levering van vernieuwde airbag producten is Airbagbank ook gespecialiseerd in het repereren van airbagmodules en gordelspanners.

Geleverde diensten

Een flinke facelift

Toen Airbagbank bij Wux uitkwam voor een nieuwe webshop werd al snel duidelijk dat de website een flinke facelift moest gaan krijgen. Anno 2022 verlangen bezoekers immers veel van websites op gebied van functionaliteit, gemak en uitstraling. Dit is niet anders binnen de automotivebranche, dus stelden we drie eisen aan de website: Je moest snel kunnen bestellen, hij moest gemakkelijk te gebruiken zijn, en persoonlijk blijven. Airbagbank.eu was al het adres voor Airbags in Nederland, alleen met de webshop is het proces waarop enorm versneld. De klant kan nu zelf, wanneer hij wilt en zo veel hij wilt bestellen, zonder dat persoonlijke gevoel kwijt te raken.

Gemaakt om te converteren

Voordat onze programmeurs beginnen met bouwen maken onze ontwerpers eerst een uitgebreid ontwerp van hoe de webshop precies in elkaar hoort te zitten. Dit zorgt voor een soepel proces waar conversie centraal staat, en dat is te merken! Door goed na te denken over elke stap ziet Airbagbank elke dag positieve resultaten. Het aantal contactmomenten voor een bestelling is drastisch verminderd, wat zorgt voor een lagere drempel om te bestellen, en minder werk voor het personeel van Airbagbank.

Yannick Projectmanager

Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Het team van Wux staat voor je klaar om samen te werken aan online groei. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij bedrijven zoals dat van jou elke dag succesvoller maken.

Kennismakingsgesprek
Volgende case

Wizard card - Tussen de concurrentie uitspringen met een vernieuwde huisstijl