Software op maat

Wux maakt sinds jaar en dag de meest uitgebreide applicaties. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk applicaties. Het resultaat zijn betere bedrijfsprocessen: je gaat efficiënter en plezieriger werken, waarmee je bovendien kosten kunt besparen.

Hoe wij goede applicaties maken

Het is belangrijk dat een applicatie gebruiksvriendelijk, snel en schaalbaar is. Zo kan jij je richten op wat echt belangrijk is: het ondernemen.

Samenwerken aan jouw nieuwe bedrijfswebsite?

Plan een kennismakingsgesprek
Kennismakingsgesprek
1

We luisteren naar jouw specifieke uitdagingen.

2

We komen met een eerlijk advies en een heldere aanpak.

3

Samen werken we aan de groei van jouw bedrijf.

Verschillende applicaties:

Webapplicaties

Altijd de juiste oplossing voor jouw onderneming of organisatie? Wux is dé specialist in maatwerk webapplicaties. Ze zijn gebruiksvriendelijk en ondertussen zijn al jouw wensen en processen erin vertaald, enkel met de nieuwste technieken. Zo blijft jouw applicatie ‘future-proof’.

Tools en AI

Een tool is een kleine (deel)applicatie. Hij maakt een specifieke werkwijze of automatiseert deze. Denk aan een web-scraper die automatisch bepaalde data van een website haalt en deze combineert met andere data. Of een script dat via data bepaalde berekeningen uitvoert. AI, ook wel kunstmatige intelligentie, kan gebruikt worden om software automatisch keuzes te laten maken.

Dashboarding

Wij jij allerlei data van verschillende bronnen samenvoegen in één overzichtelijk dashboard? Wux zorgt ervoor dat jij snel de juiste stuurinformatie krijgt. Zo kun jij jouw bedrijf of een bepaald proces efficiënter runnen. Want meten is weten.

Configurators

Een configurator is een applicatie waarin vaak complexe of samengestelde producten zijn verwerkt. Deze applicatie kan snel een offerte of prijsbepaling voor zulke producten uitdraaien. Dat maakt een configurator uiterst geschikt om te integreren binnen een webshop.

Apps

Apps voor iOS (iPhone en iPad) en Android zijn razend populair. Onze app developers maken snelle web apps die geschikt zijn voor ieder schermformaat. Zo heb je jouw applicatie altijd op zak.

Daarom kies je voor Wux.

Ontwikkeling stopt nooit. Dat geldt zeker voor jouw bedrijf. Je hebt zoveel ideeën, maar hoe zet je ze om in actie? Bij Wux helpen we je graag met het stroomlijnen van jouw processen en het verbeteren van de ervaring van je klanten. In de vorm van een tool, een automatisering, een app of iets anders.

Bij software en apps gaat het altijd om maatwerk. Maatwerk dat we al meer dan 15 jaar in de beste kwaliteit opleveren voor onze klanten. We spreken jouw taal én de taal van techniek. Daarom zit je bij Wux altijd om tafel met de mensen die het gaan doen. Geen ruis, geen onnodige opsmuk.

Remco Back-end developer

Verder praten over hoe we jou kunnen helpen met Software op maat?

Zullen we je tijdens een vrijblijvend strategiegesprek bijpraten over hoe wij andere klanten hebben geholpen met hun webwinkel, hoe we jouw businesscase zouden aanvliegen en hoe je een digitaal zaak opbouwt die méér oplevert maar minder kost? Onze webdevelopers staan te popelen om jouw e-commerceverwachtingen te overtreffen.

Kennismakingsgesprek