Applicaties maken is onze specialiteit

Wux maakt sinds jaar en dag de meest uitgebreide applicaties. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk applicaties. Het resultaat zijn betere bedrijfsprocessen: je gaat efficiënter en plezieriger werken, waarmee je bovendien kosten kunt besparen.

Offerte aanvragen

Hoe wij goede applicaties maken

Het is belangrijk dat een applicatie gebruiksvriendelijk, snel en schaalbaar is. Zo kan jij je richten op wat echt belangrijk is: het ondernemen.

Verschillende applicaties:

Webapplicaties

Altijd de juiste oplossing voor jouw onderneming of organisatie? Wux is dé specialist in maatwerk webapplicaties. Ze zijn gebruiksvriendelijk en ondertussen zijn al jouw wensen en processen erin vertaald, enkel met de nieuwste technieken. Zo blijft jouw applicatie ‘future-proof’.

Tools en AI

Een tool is een kleine (deel)applicatie. Hij maakt een specifieke werkwijze of automatiseert deze. Denk aan een web-scraper die automatisch bepaalde data van een website haalt en deze combineert met andere data. Of een script dat via data bepaalde berekeningen uitvoert. AI, ook wel kunstmatige intelligentie, kan gebruikt worden om software automatisch keuzes te laten maken.

Dashboarding

Wij jij allerlei data van verschillende bronnen samenvoegen in één overzichtelijk dashboard? Wux zorgt ervoor dat jij snel de juiste stuurinformatie krijgt. Zo kun jij jouw bedrijf of een bepaald proces efficiënter runnen. Want meten is weten.

Configurators

Een configurator is een applicatie waarin vaak complexe of samengestelde producten zijn verwerkt. Deze applicatie kan snel een offerte of prijsbepaling voor zulke producten uitdraaien. Dat maakt een configurator uiterst geschikt om te integreren binnen een webshop.

Apps

Apps voor iOS (iPhone en iPad) en Android zijn razend populair. Onze app developers maken snelle web apps die geschikt zijn voor ieder schermformaat. Zo heb je jouw applicatie altijd op zak.

Ervaringensite.nl als case
Bekijk de door ons gemaakte webapplicaties
Bekijk onze cases
Check
Doordachte gebruiksvriendelijkheid
Check
Goed in complexe oplossingen
Check
Privacy by design in security first

Waarom Wux?

Wij houden van techniek en nog meer van technische vraagstukken. Hoe complexer de vraag, hoe groter de uitdaging. Met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid, privacy en stabiliteit optimaliseren wij al ruim 15 jaar bedrijfsprocessen.

Oriënterend gesprek

Vraag een oriënterend gesprek aan

Op zoek naar maatwerk applicaties die jouw bedrijfsprocessen verbeteren? Werk efficiënter, plezieriger én bespaar kosten. Vraag hier een adviesgesprek aan.