Een website is er voor de gebruiker

Goede websites zijn gemaakt voor de gebruiker. Geschikt voor alle moderne apparaten. Maar het belangrijkste: jouw nieuwe website moet maximaal rendement opleveren. Daar gaan wij voor!

Offerte aanvragen

Hoe gaan we te werk?

Een doordacht en evenwichtig ontwerp is de basis van een goede website. Onderhuids passen onze developers altijd de nieuwste technieken toe. Zo werkt jouw website altijd snel, is deze gebruiksvriendelijk en is de vindbaarheid in zoekmachines hoog.

Type websites die wij maken:

Bedrijfswebsites

Een professionele bedrijfswebsite is tegenwoordig vanzelfsprekend. Wij denken mee in het proces en ontwerpen een uniek en aansprekend webdesign, dat uiteraard uitstekend gevonden gaat worden!

WordPress websites

Heb je liever een website met WordPress? Ook dat kan bij ons! Onze WordPress-experts gaan graag aan de slag met jouw project.

Meer lezen

Maatwerk websites

Soms is er meer nodig dan een ‘standaard’ website. Denk aan grotere websites waarin veel speciale technieken voorkomen. Wij zijn specialist en nemen jou hierin bij de hand.

Meer lezen
Interzorg website
Bekijk de door ons gemaakte websites
Bekijk onze cases
Wux aan het werk

Waarom Wux?

Een website laat je niet zo maar maken. Wux weet dat. Onze specialisiten zijn voortdurend bezig met het doorontwikkelen van technieken. Met die kennis kunnnen we voor kleine en grote bedrijven een leadgenererende website ontwikkelen die past bij de doelgroep. Wil je zelf ook dingen aan kunnen passen? Ook dat gaat heel makkelijk!

Meer over ons

Gerelateerde blogs

Lees ook andere blogs van de specialisten van Wux. Die uit eigen ervaring en met hun kennis en expertise meer informatie geven over online marketing.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag een offerte aan

Wux durft uitdagingen net even anders aan te vliegen. Op zoek naar een doordachte en evenwichtige website, die werkt voor jouw doelgroep? Vraag hier een offerte aan.