Professioneel webdesign laten maken

Een website met een professioneel webdesign verhoogt jouw kansen om klanten te werven! Een professioneel design straalt betrouwbaarheid uit terwijl de website ook gebruiksvriendelijk en goed ingericht is. Zodat klanten het ook prettig vinden om op jouw website te surfen. Wil jij ook een professionele website? Maak dan gebruik van onze diensten, want wij maken op basis van jouw wensen een doordacht webdesign!

Yannick Vendelmans

Vragen over webdesign?

Neem contact op met Yannick
Contact opnemen
Professioneel webdesign laten maken

Het webdesign bureau voor jouw nieuwe website

Wux is hét webdesign bureau voor jouw nieuwe website. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij geleerd om vanuit de klant te denken en om het webdesign af te stemmen op de wensen die jij hebt. Maar wel met een doordacht idee. Hoe gaan wij te werk?

De missie

Iedere klant heeft een missie en jij dus ook! Vanuit die missie bepalen we gezamenlijk welke koers wij gaan varen. Door niet alleen met jou in gesprek te gaan, maar ook om de expertise die wij in huis hebben aan te wenden. Onze webdesigners kunnen de vertaalslag maken van een missie op papier naar een stijlvol en professioneel webdesign. Heb jij nog geen idee wat de missie moet zijn? Ook daar kunnen wij jou bij helpen!

De visie

Een visie hebben is belangrijk om je plannen voor op de iets langere termijn klaar te hebben liggen. Door jouw visie inzichtelijk te maken kunnen onze webdesigners ook een concreet plan opstellen om dit te vertalen naar een professioneel webdesign. Zo weet zowel jij als wij waar we aan toe zijn en werken wij gezamenlijk aan een groeiend platform dat alsmaar groter wordt en ook steeds meer rendement oplevert.

De kernwaarden

De website is jouw digitale visitekaartje en/of winkel op het Internet en niets is belangrijker dan dat de kernwaarden van jouw bedrijf op deze website naar voren komen. Daarom gaan wij ook met elkaar in gesprek om die kernwaarden inzichtelijk te maken. Het is aan onze webdesigners de taak om deze kernwaarden te vertalen en toe te passen in een professioneel webdesign.

De doelgroep

Wellicht heb je al een goed idee wie jouw doelgroep is, maar onze experts kunnen je helpen om te bepalen welke doelgroep op het Internet je moet aanspreken. Met de ervaring die wij hebben kunnen wij hierin adviseren, maar ook jouw opdracht uitvoeren! Op basis van gerichte analyses op jouw missie, visie, kernwaarden en doelgroep kunnen wij een professioneel en gepast webdesign maken.

Meer over ons

Waarom een website laten maken?

Nu denk je misschien “een website maken ik ook zelf” en daar twijfelen wij ook niet aan. Maar er komt meer kijken bij een webadres registreren en plaatjes en tekst toevoegen. Het maakt niet uit welk bedrijf je hebt of welke diensten of producten je aanbiedt. Iedere website hoort uniek te zijn. Maar bovenal overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en professioneel. Alleen dan is de kans op succes het grootst! Wij helpen je om dit doel te realiseren. Met meer dan 15 jaar ervaring en een team van gespecialiseerde webdesigners die jouw visie kunnen vertalen naar een professionele website.

Responsive webdesign voor alle beeldschermen

Wist je dat ruim 60% van de gebruikers over het Internet surft via de smartphone of een tablet? Van het opvragen tot informatie tot aan het online bestellen van producten en van tickets voor een theatervoorstelling bestellen tot aan het streamen van films en series. Daarom is het ook zo belangrijk dat jij een responsive en professioneel webdesign hebt! Zodat jouw klanten ook de website van jouw bedrijf op de mobiel of op de tablet kunnen bezoeken.

Responsive website

Een responsive website is een website die zich automatisch aanpast naar het schermformaat waarop de website wordt bekeken. Dit wordt automatisch gedetecteerd en bepaalde onderdelen van de pagina, zoals jouw logo, afbeeldingen en teksten, worden zodanig gepresenteerd dat het ook op een kleiner scherm gebruiksvriendelijk en goed leesbaar blijft. Onze webdesigners zijn al sinds de komst van responsive websites gespecialiseerd in het maken van dergelijke webpagina's.

Native app

Nog populairder is het maken van een native app. Ook wel een mobiele app genoemd die gebruikers via de welbekende wegen kunnen downloaden op een smartphone of een tablet. Wil jij voor jouw bedrijf, product of dienst een mobiele app? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij zijn ook gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en testen van mobiele applicaties.

Responsive webdesign

Van website ontwerpen tot website laten maken

Je hebt een bedrijf en een idee. Een missie om jouw bedrijf via het Internet kenbaar te maken bij het publiek. Je bent er klaar voor om online klanten te ontvangen en omzet te genereren. Maar hoe pak je zoiets aan? Wij weten hier wel raad mee, want met meer dan 15 jaar ervaring en honderden tevreden klanten weten wij als geen ander hoe we jouw bedrijf en bedrijfsfilosofie moeten overbrengen op potentiële klanten die zich op het Internet begeven.

Welke websites maken wij?

Wil jij een portfolio website of een informatieve bedrijfspagina? Of wil je een website voor jouw restaurant waar klanten reserveringen kunnen plaatsen? Of wil je gewoon een professionele webshop waar klanten jouw producten en/of diensten kunnen bestellen? Geen uitdaging is ons te groot en wij helpen jou graag om jouw doelen te realiseren.

Het ontwerp

Allereerst moet er een ontwerp komen van hoe jouw website er uit kan komen te zien. Welke onderwerpen moeten worden belicht, hoe zorg je ervoor dat klanten contact met je opnemen of een offerte opvragen. Of hoe zorg je ervoor dat klanten een product of dienst afnemen? Een goed en professioneel webdesign helpt zonder twijfel om jouw doelen te bereiken en door gebruik te maken van onze expertise hoef jij je geen zorgen te maken dat je website geen kans van slagen heeft.

Logo's en huisstijl

Een goed design begint bij een logo en een huisstijl. Bepaalde kleurstellingen die kenmerkend zijn voor jouw bedrijf en een logo dat direct tot de verbeelding spreekt. Heb je nog geen logo laten maken of huisstijl gedefinieerd? Geen zorgen! Wij helpen jou met het ontwerp van zowel het logo als de huisstijl en wij hebben zelfs de mogelijkheid om zaken, zoals flyers, brochures, werkkleding en visitekaartjes met jouw logo en in jouw huisstijl te laten drukken. Zelfs de lichtbalk op de gevel van jouw bedrijfspand kunnen wij voor je regelen!

Website bouwen

Ben jij het eens met het ontwerp van het logo en de huisstijl? Dan gaan wij aan de slag om jouw website vorm te geven. Wij helpen je van A tot Z om een professionele online omgeving te creëren en om jouw visie te verwezenlijken. Met een duidelijke planning weet jij waar je aan toe bent en wij werken gezamenlijk naar het moment dat je website live kan en verder kan worden uitgebreid.

Optimaliseren

Wanneer je website live staat en je bent bezig met het werven van klanten, is het niet een goed moment om stil te blijven zitten. Door gebruik te blijven maken van onze expertise kunnen wij jouw website continu optimaliseren. Om nog hogere conversies te halen en om je zichtbaarheid in de zoekmachines te vergroten.

Maak kennis met onze webdesigners

Yannick Vendelmans
Projectmanager
Yannick Vendelmans
Mika de Bruijn
Lead digital designer
Mika de Bruijn
Gijs van den Beuken
Digital animator
Tom Gieben

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over professioneel webdesign, wat dat inhoudt en waar je op moet letten? Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over professioneel webdesign.

Een professionele website bouwer heeft de kennis en expertise om een goede website te maken. Een website is immers meer dan een verzameling van afbeeldingen en tekst. Daarnaast kan een professionele webdesigner kijken naar de gebruiksvriendelijkheid van de website en functies die je wenst implementeren.

Een professioneel webdesign straalt vertrouwen uit en klanten zijn dan sneller geneigd om contact met je op te nemen om een dienst of een product bij je af te nemen. Daarnaast is een professioneel webdesign ook gemaakt om gebruikers de meest optimale beleving te geven. Zodat het bezoeken van jouw website niet alleen makkelijk, maar ook leuk is!

Vrijwel ieder bedrijf heeft een professioneel webdesign nodig. Een professioneel webdesign laat zien dat je serieus bezig bent met de business. Een website is dan ook je online visitekaartje of uithangbord. Dat moet er natuurlijk goed verzorgd en strak uitzien!

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een professionele webdesigner in dienst te nemen, maar het is makkelijker en goedkoper om professioneel webdesign uit te besteden. Aan bijvoorbeeld fullservice marketingbureau Wux. Waar niet alleen professionele webdesigners, maar ook SEO en SEA experts en marketeers werken.

Yannick Vendelmans

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Offerte aanvragen

Gerelateerde blog

Lees ook andere blogs van de specialisten van Wux. Die uit eigen ervaring en met hun kennis en expertise meer informatie geven over online marketing.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.