Naar beneden Alle cases

Webshop en branding voor Wizard card

Als professional is het belangrijk om makkelijk en snel je contactgegevens te kunnen delen. Wizard card biedt een moderne oplossing: het NFC visitekaartje. Dit is een plastic kaart met een ingebouwde microchip, te scannen met smartphones voor een directe uitwisseling van contactgegevens.

Een passende website

Bij een moderne, digitale oplossing in de vorm van een NFC visitekaartje horen een moderne website en branding - een uitdaging die helemaal binnen ons straatje past. De website moest niet alleen modern ogen, maar ook qua functionaliteit aan de verwachtingen van vandaag voldoen. De ervaring van de eindgebruiker stond dan ook altijd centraal bij elke stap van het proces.

✔️
Een opvallende homepage waar direct duidelijk wordt wat Wizard card is.
✔️
Moderne visuals en makkelijk in het gebruik.
✔️
Duidelijke informatie over het product en uitleg hoe je deze kunt gebruiken.
Mockup wizardcard

Bestelproces

Bij een innovatief product, zoals Wizard card, is het belangrijk dat snel duidelijk wordt wat het is enhoe het precies werkt. In het ontwerp van de website staat dit speerpunt dan ook centraal. Op de homepage wordt direct duidelijk hoe Wizard card werkt, waarna je door kunt klikken op onderwerpen als NFC en NFC stickers om hier meer over te weten te komen. De vraag wat is ‘Wizard card’ wordt dus snel beantwoord, waarna een bestelling plaatsen effectief gefaciliteerd wordt door een natuurlijke en fijne gebruikservaring.

Logo Wizardcard

Huisstijl

Een product is simpelweg niet compleet zonder passende huisstijl - een visuele vertaling van het product die helpt om de ervaring over te brengen. Wij kregen de opdracht om een logo en huisstijl te ontwerpen voor Wizard card en zijn geland op de kleuren paars en roze, en zachte, golvende vormen. Deze combinatie slaagt erin de kern van het product visueel over te brengen – namelijk een creatieve, moderne en gebruiksvriendelijke oplossing die gemaakt is om op te vallen.

Mockup Wizardcard 1
Mockup Wizardcard 1
Mockup Wizardcard 1

Uitgebreide aandacht voor hulp

Een belangrijk onderdeel van een goede klantenervaring is een goede klantenservice. Daarom is er veel aandacht voor de hulpvragen die kunnen ontstaan bij het gebruik van Wizard card. Het is een vernieuwend product, dus op deze manier kan de klant zich uitgebreid inlezen in het product en de antwoorden vinden waar hij of zij naar op zoek is. Een goede website slaagt erin om vragen weg te nemen bij de klant, dus kreeg dit element ruimschoots de aandacht in het nieuwe ontwerp.

Wizardcard Mockup
Wizardcard Mockup
Offerte aanvragen

Kan jouw website wel een boost gebruiken?